ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Τρίτη 7 Μαρτίου 1995 Αρ. Φύλλου 25.645
(Λάρισα)

Μία “αλλιώτικη” συνέντευξη με τον ερευνητή ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ που μιλά για έναν Έλληνα… Βασιλέα απόγονο των Παλαιολόγων που θα κατακτήσει τον κόσμο..

Άγνωστες δυνάμεις προστατεύουν τον Ελληνισμό

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “Ε” ΠΟΥ ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ;

Του Δημήτρη Βάλλα

"...Το μέλλον του Ελληνισμού, προδιαγράφεται λαμπρό καθώς πριν περάσει ο αιώνας η Τουρκία θα αυτοδιαλυθεί. Ακόμα τα Σκόπια θα γίνουν επαρχία ης Ελλάδος..."

"...Θα μας διώξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου όμως Γερμανοί, Γάλλοι και Άγγλοι σύντομα θα έχουν μία κρίσιμη αναμέτρηση. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει πρώτα ν’ αλλάξει το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του Ελλαδικού κρατιδίου, ακόμα και με πόλεμο ή με μία μεγάλη καταστροφή γιατί είναι το αίμα που κινεί την ιστορία..."

Ένας ξερακιανός με ανακατεμένα άσπρα μαλλιά και γένια, ομιλητής, γεμάτος νεύρο και πάθος είχε από νωρίς καθηλώσει το ακροατήριό του στο “Χατζηγιάννειο” πρίν λίγες ημέρες, που τον άκουγε με προσοχή για πολλές ώρες.
Ο ξερακιανός ομιλητής, ακούραστος και παρά το περασμένο της ώρας, συνέχιζε από το βήμα να δίνει απαντήσεις και να εξηγεί τις απορίες.
Ήταν περασμένες 12 το βράδυ και για πρώτη φορά ίσως στο “Χατζηγιάννειο” μία διάλεξη είχε τόση διάρκεια.
Ενδιαφέροντα, αλλά και παράξενα τα όσα ελέχθησαν, ξεπερνούσαν ίσως κάθε όριο φαντασίας ενός κανονικού, καθημερινού ανθρώπου, όμως παρόλα αυτά φαίνοταν να έχουν και μια μυστήρια σχέση με την πραγματικότητα.

Η διάλεξη είχε οργανωθεί από την “Ελληνική Λέσχη Αφυπνίσεως” “ΕΛ.Λ.Α.” που πρόεδρός της είναι ο γνωστός Λαρισαίος καθηγητής των ΤΕΙ κ. Κοσμάς Μαρκάτος και ο ψηλός ξερακιανός ομιλητής με τα ανακατεμένα άσπρα μαλλιά και γένια, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερευνητές αυτού του χώρου και αυτοδίδακτος ιστορικός με μεγάλο συγγραφικό έργο, ο Γιάννης Φουράκης.

Γνωστός για τα βιβλία του “Σιωνιστικές Συνωμοσίες”, “Εβραίοι οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας”, “Η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων - Εβραίων”, “Τα προμηνύματα των Δελφών” αλλά και γιά άλλα άρθρα του, ο Γιάννης Φουράκης προκαλεί σάλο στο πανελλήνιο όταν τον Ιούλιο του 1974 καταγγέλλει στην εφημερίδα “Αλήθεια” των Χανίων τις τεκτονικές στοές της Κρήτης για την κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδος που είχε σαν αποτέλεσμα και ην κατάρριψη ενός μεταγωγικού αεροσκάφους της Ελληνικής Αεροπορίας που μετέφερε από τα Χανιά στην Κύπρο άνδρες των ΛΟΚ , που σκοτώθηκαν τελικά όλοι.
Θεωρείται υπεύθυνος για την διάρρηξη της Στοάς του Ηρακλείου και επακολουθούν δίκες εις βάρος του… Παράξενος άνθρωπος και ανήσυχο πνεύμα ο Γιάννης Φουράκης μιλάει σήμερα στην “Ε.τ.Δ.” για την ομάδα των “Ε” που κυβερνά τον κόσμο και την οποία αποτελούν “Έλληνες” και κάνει λόγο και για έναν βασιλιά Έλληνα που μυήθηκε στον Μυστρά και είναι έτοιμος να αναλάβει την πολιτική και στρατιωτική καθοδήγηση των Ελλήνων που θα μεγαλουργήσουν…

Είναι η μοναδική συνέντευξη που σπάζοντας κάθε όριο προσωπικού… ωραρίου ελήφθη στις…4 τα ξημερώματα…!

Η ΟΜΑΔΑ “Ε” ΚΑΙ ΜΙΑ… ΒΟΜΒΑ

Ξημερώματα λοιπόν, οι απορίες πολλές και η συνέντευξη να κινείται στα όρια ακόμα και του… υπερβατικού!

Ακούραστος και παρά το περασμένο της ώρας ο κ. Φουράκης αρχίζει με μία… “βόμβα”!

“Θα σου ρίξω αμέσως μία βόμβα πολιτική για την παρέμβαση της ομάδος “Ε” στις εκλογές του 1993. Αυτοί παρενέβησαν στους εγκεφάλους των ηλεκτρονικών υπολογιστών το Υπουργείου Εσωτερικών και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα το γιατί είναι μια άλλη ιστορία”.

Κύριε Φουράκη, ας αρχίσουμε από τα πιό εύκολα. Ο Ελληνισμός σήμερα κινδυνεύει;


“Δεν κινδυνεύει και βρίσκεται σε φάση αναγέννησης και ανασυγκρότησης, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι”.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή η αισιοδοξία που οφείλεται;


Οφείλεται σε υπερφυσικές παρεμβάσεις μπορούμε να πούμε, αλλά κυρίως στο ότι οι Έλληνες από τις πολλές …“σφαλιάρες” και “κλωτσιές” που έχουν δεχθεί και δέχονται άρχισαν να αυτοαφυπνίζονται. Αυτό τους αναγκάζει -και ειδικά τον απόδημο Ελληνισμό - να βρίσκεται σε μία οργανωτική ανασυγκρότηση. Ήδη οι Έλληνες στς ΗΠΑ κυριαρχούν σε όλα τα επιστημονικά επίπεδα.
Όλα τα κέντρα ερευνών και όλα τα σοβαρά προγράμματα ελέγχονται από Έλληνες. Το πρόγραμμα “Πόλεμος των Άστρων” για παράδειγμα, έχει γενικό πρόεδρο τον Έλληνα μαθηματικό κ. Τσίπη.
Υπάρχει ένα κοινοβούλιο του απόδημου Ελληνισμού και αναζητείται αρχηγός που για μένα έχει βρεθεί. Είναι ο Βασιλέας και βέβαια δεν εννοώ τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ.
Η τελετή μύησής του έγινε στον Μιστρά το 1991 με την συμμετοχή πολλών παραγόντων και με γνωστή παγκοσμίως Ελληνίδα στον ρόλο της ιέρειας. Αυτός θα είναι ο Βασιλεύς των Ελλήνων που θα ηγηθεί των πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων που θα συγκεντρώσει ο Ελληνισμός. Είναι απόγονος των Παλαιολόγων και σήμερα έχει την ηλικία περίπου 24 χρόνων.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος της Αμερικής σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στις 27 Οκτωβρίου 1991 είχε πεί τελειώνοντας ότι “ο Ελληνισμός και οι Έλληνες θαυματουργούν γιατί τους φωτίζει το φώς του Απόλλωνα…” Όλοι μείναμε έκπληκτοι μόλις το ακούσαμε…

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ

Τι σημαίνει δηλαδή αυτό… Τί εννοούσε;


Αυτό συμπίπτει με το πνεύμα των Ελλήνων, των “Ε” της Οικουμένης γιατί οι Ναοί λειτουργούν κανονικά. Όπως οι Ναοί τω Δελφών, της Ελευσίνας, της Δωδώνης κλπ με τα ιερατείο τους κάπου στην ζούγκλα του Αμαζονίου.
Στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο λειτουργεί Ναός του Απόλλωνα με τελετουργίες και ιεραρχία στα Μέγαρα, στο Βελιγράδι…

Τι σημαίνει δηλαδή αυτό ότι λειτουργούν οι αρχαίοι Ναοί;


Σημαίνει ότι έχουμε μία αναβίωση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος και ενεργοποίηση μέσω των τελετουργιών και των μυστηρίων και φυσικών δυνάμεων. Για παράδειγμα έχουμε την πτώση του αεροσκάφους τύπου “AWACS” που δεν ανακοινώθηκε γιατί μας είπαν ότι έπεσε ένα Ολλανδικό F-16 που απογειώθηκε από το Άκτιο.
Αυτό έπεσε έξω από το Βελιγράδι και το έριξε η ομάδα “Ε”.
Για την πτώση του αεροπλάνου αλλά και για να μην βομβαρδίσουν οι δυτικοί τους Σέρβους στην Κράινα και στο Σαράγιεβο, ειδοποίησα την γαλλική κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Αμύνης. Τους είπα ότι οι Σέρβοι έχουν την δυνατότητα να βομβαρδίσουν το Παρίσι, χωρίς να χρησιμοποιήσουν κλασσικά-συμβατικά όπλα.
Οι Σέρβοι φαίνεται να γνωρίζουν πολλά μυστικά όπλα μέσω του Τέσλα, ενός μεγάλου Σέρβου επιστήμονα που διέπρεψε στην Αμερική.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ “Ε”

Αυτή η περίφημη ομάδα “Ε” ποια είναι;

Είναι μία από τις ομάδες που κυβερνά τον κόσμο και παρεμβαίνει ενεργά στην διαμόρφωση της παγκόσμιας πολιτικής, αλλά που μέχρι τώρα δεν είχε καμία παρέμβας στον Ελλαδικό χώρο.
Σ’ αυτήν μετέχουν Έλληνες σημαίνοντες και άλλοι που είναι επίσης “Έλληνες” αλλά όχι με την έννοια του υπηκόου ή του ιθαγενή ή του πολίτη της Ελλάδος. Για παράδειγμα ο Ιουλιανός ο “Παραβάτης”, ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας, αλλά η καταγωγή του ήταν Γαλατική.

Η ομάδα αυτή μας ευνοεί και μπαίνει πλέον ενεργητικά στο παιχνίδι υπέρ της Ελλάδος

Γιατί τώρα δηλαδή, που βρισκόταν τόσα χρόνια;


Αυτή η ομάδα τόσα χρόνια έχει υποστεί μία σειρά τρομακτικών επιθέσεων και έπρεπε να βρίσκεται στην αφάνεια για να αναδιοργανωθεί. Προσπάθησαν το 1974 να τους εξουδετερώσουν και στον Ελλαδικό χώρο. Εξουδετερώθηκε λοιπόν τότε το συγκρότημα Ανδρεάδη που άνηκε στην ομάδα αυτή, όπως άνηκε και όλη η περιουσία του Μποδοσάκη και του Ωνάση.

Ας πάμε λίγο πάλι στον βασιλιά που αναφέρατε. Τι θα κάνει αυτός;

Στο Μυστρά έγινε η συνέλευση, του δόθηκε το χρίσμα ας πούμε, ενώ η τελική του στέψη θα γίνει στην Παναγία των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη που είναι ενεργός Ναός του τρισυπόστατου Θεού.

Αυτός θα αναλάβει την διοίκηση των Πανελλήνων με προοπτικές να κατακτήσει πνευματικά και πολιτικά τον κόσμο.

Μάλιστα λοιπόν, αποκτάμε και Βασιλιά… Μετά τι κάνουμε;


Θα αναβιώσουν όλα τα αρχέτυπα… Θα αναβιώσει η αρχαία Ελληνική θρησκεία με όλους τους επιμέρους Θεούς και όλες τις επιμέρους δοξασίες. Σας είπα ότι ήδη λειτουργούν σε διάφορα σημεία του Ελλαδικού χώρου, μη εξαιρουμένου και του Ολύμπου, αρχαίοι ναοί.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτοί που άρχισαν να δέχονται μία μύηση στα μυστήρια αυτά εκτός από τον Τρίτση , ήταν ο Πασάς, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Χριστίνα Ωνάση, Σήμερα στον Ελλαδικό χώρο από τους γνωστούς και επώνυμους πρέπει να είναι ένας ή δύο που έχουν περάσει στα μικρά μυστήρια. Από την ηγεσία, υπάρχει η τακτική ότι δεν πρέπει να υπάρξει σύγκρουση με την Ορθοδοξία, που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν σύμμαχος.

Δηλαδή θα καταργηθεί η Ορθοδοξία;


Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά… Γιατί βλέπουμε σήμερα ηγούμενο από μοναστήρι να δίνει συνέντευξη και να λέει ότι συνομιλεί με τους Θεούς του Ολύμπου, την Αθηνά, τον Δία, κλπ. Βέβαια με ην Χριστιανική λογική και ηθική δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Κάτι άλλο συμβαίνει. Θα βρεθούμε στις παραμονές του 336 π.Χ. Θα γίνει πόλεμος, σφαγή, καταστροφή και έπειτα θα έχουμε την ανάταση. Όπως τότε που ο Φίλιππος σάρωσε τις Ελληνικές πολιτείες και έπειτα ξεκίνησε ο Αλέξανδρος.

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


Μια που είπαμε για Αλέξανδρο, πιστεύετε ότι έχει βρεθεί ο τάφος του πραγματικά;


Είμαι σίγουρος ότι το πτώμα του, η μούμια, βρίσκεται στην Σίβα. Η NASA το έχει ήδη φωτογραφήσει από δορυφόρο, αλλά έγινε παρέμβαση της ομάδας “Ε” να μην αποκαλυφθεί ακόμα, γιατί δεν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου.

Δεν είναι τυχαίο που οι γεωγραφικές συντεταγμένες της Σίβα συμπίπτουν με αυτές της Σαμοθράκης όπου βρισκόταν η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου.

Πάλι αυτή η ομάδα… Πως λειτουργούν λοιπόν, πόσοι είναι;…


Το ανώτερό της κλιμάκιο απαρτίζεται από 12 άτομα, και τα άλλα ηγετικά της κλιμάκια απαρτίζονται από ομάδες των 3, των 5, και των 7. Η ομάδα των 5 μπορεί να κινηθεί χωρίς μεταφορικά μέσα σε όλη την υδρόγειο. Όπως ο γέρων Παΐσιος στο Άγιον Όρος.

Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ


Η Θεσσαλία κύριε Φουράκη, προβλέπεται να διαδραματίσει κανένα ρόλο σ’ όλα αυτά;


Η Θεσσαλία θα αποτελέσει ξανά το γεωγραφικό και πολιτικό κέντρο του Ελληνισμού όσον αφορά στις εκστρατείες και την πορεία προς Ανατολάς. Ο Ελληνικός στρατός θα σταματήσει στις Σάρδεις περίπου 80 χιλιόμετρα Βόρεια της Άγκυρας, όπου θα συσταθεί μία πολιτική Ομοσπονδία Κούρδων, Ελλήνων, Αρμενίων, Ιρακινών, Σύρων και Παλαιστινίων.

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ


Η ομάδα “Ε” έδειξε καμιά φορά την δύναμή της παρεμβαίνοντας στα διεθνή πράγματα;


Βεβαίως, στην μάχη του Κόλπου το 1990, όπου έγινε επίδειξη μιας άγνωστης δύναμης. Αυτό έγραψα και πριν από χρόνια στο βιβλίο μου “Τα Προμηνύματα των Δελφών” όπως και το ότι θα διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση.
Η ομάδα “Ε” ακόμα έριξε και το Τσάλεντζερ, το διαστημόπλοιο που οδήγησε στην διακοπή του προγράμματος “Πόλεμος των Άστρων”.
Στον Κόλπο η “Ε” αναμετρήθηκε με τις δυτικές δυνάμεις καταστρέφοντας ουσιαστικά τους Αμερικάνους με το “Σύνδρομο του Κόλπου” μία ασθένεια που χτύπησε τους στρατιώτες, τα παιδιά και τις γυναίκες τους , ενεργοποιώντας άγνωστες δυνάμεις. Αυτές τις δυνάμεις τις ενεργοποίησαν οι σοφοί του Ισλάμ, οι Σούφι που είναι και οι μόνοι που μελετούν τα αρχαία κείμενα.

…..κόντευε να ξημερώσει όταν η συνέντευξη που ξεκίνησε κάπου στις 4 την νύχτα είχε πια τελειώσει.

Ο Ελληνισμός, η ομάδα των “Ε”, ο…Βασιλιάς που μυήθηκε στον Μυστρά, τα άγνωστα όπλα και πολλά άλλα δημιούργησαν μία παράξενη ατμόσφαιρα. Περπατώντας χαράματα και στο μισοσκόταδο στο δρόμο για το σπίτι στο μυαλό μου στροβιλίζονταν τα όσα όλη την νύχτα συζητήθηκαν.

Συζήτηση με έναν “τρελό”, ένα “προφήτη”, ή έναν “οραματιστή”; Η Ιστορία θα το δείξει μια που συνήθως και αυτήν την γράφουν κάποιοι… “παλαβοί”

Όσο για μένα, κυριολεκτικά τα χρειάστηκα, μέχρι να φθάσω στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και να πατήσω το κουμπί για το φώς.

Tags: